Siirry sisältöön

Lankakipinäkoneet

Makinon lankakipinäkoneista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. UPN-01 on tarkkuussaha jonka langanhalkaisija on pienimmillään 0.020 mm. Suurimmassa kokoluokassa UI310 koneen X-Y liikealue on 1.310 x 1.010 mm. Suurin sahattavan työkappaleen korkeus voi olla jopa 520 mm.

Makino U1310

Makino U1310 lankakipinäkone tarjoaa kaksi erittäin ainutlaatuista ominaisuutta erittäin suuressa koneessa. Savutetaan yhtä aikaa sekä suuri tarkkuus että tuottava nopea koneistus.

Makino U3

Makino U3 lankakipinäkone tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän nopeutta, tarkkuutta ja pinnanlaatua vaativimpiin työstöihin.

Makino U3 H.E.A.T

Makino U3 H.E.A.T lankakipinäkone tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän nopeutta, tarkkuutta ja pinnanlaatua vaativimpiin työstöihin.

Makino U3i

Makino U3i lankakipinäkone erittäin tarkka versio Makinon monipuolisesta U-sarjan tarkkuuslanka-EDM-tuotelinjasta.

Makino U6

Kuten piemenpi U3, Makino U6 lankakipinäkone tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän nopeutta, tarkkuutta ja pinnanlaatua vaativimpiin työstöihin.

Makino U6 H.E.A.T

Makino U6 H.E.A.T lankakipinäkone tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän nopeutta, tarkkuutta ja pinnanlaatua vaativimpiin työstöihin.

Makino U6 H.E.A.T Extreme

Makino U6 H.E.A.T. Extreme lankakipinäkone on alan nopein. Se perustuu Makino U6 H.E.A.T. teknologiaan, jota on edelleen kehitetty. Sen innovatiivinen generaattoritekniikka mahdollistaa 0,4 mm:n päällystetyn langan käytön.

Makino U6i

Makino U6i lankakipinäkone erittäin tarkka versio Makinon monipuolisesta U-sarjan tarkkuuslanka-EDM-tuotelinjasta.

Makino U86

U86 lankakipinäkoneessa on suuren koneen mittasuhteet ja työallas, johon mahtuu jopa 1.400mm x 990mm kokoisia ja maksimissaan jopa 3.000 kg painoisia työkappaleita.