Ohjelmistot

ESPRIT CAM-ohjelmisto varmistaa vaativienkin kappaleiden ohjelmoinnin kaikille työstökoneille.

Suorituskykyinen ESPRIT CAM-ohjelmisto tarjoaa tehokkaan ohjelmointityökalun kaikentyyppisille työstökoneille. Virtaviivaista toimintojasi tehokkaalla ja joustavalla ESPRIT CAM-ohjelmistolla, sen laajalla koneistustyökiertojen valikoimalla, kokonaisvaltaisella työkaluhallinnalla ja käytä hyväksesi sen koko kapasiteetti.

ESPRIT CAM-ohjelmisto

Ohjelmoi mitä tahansa työstökonetta

Suorituskykyinen ESPRIT CAM-ohjelmisto tarjoaa tehokkaat ohjelmointityökalut kaikentyyppisille työstökoneille. ESPRITin laaja toiminnallisuus sisältää ohjelmoinnin 2-5 akseliseen jyrsintään, 2-22 akseliseen sorvaukseen, 2-5 akseliseen lankasahaukseen, monitoimisorvaukseen sekä B-akselisorveille. Virtaviivaista toimintojasi tehokkaalla ja joustavalla ESPRIT CAM-ohjelmistolla, sen laajalla koneistustyökiertojen valikoimalla, kokonaisvaltaisella työkaluhallinnalla ja käytä hyväksesi sen koko kapasiteetti.

Koneista mikä tahansa geometriayhdistelmä

ESPRITin saumaton ”CAD to CAM”-soviteosa lukee aukottomasti minkä tahansa natiivin kappalemallin mistä tahansa lähteestä ilman että ohjelmoijan tarvitsee editoida tai uudelleenrakentaa geometriaa. ESPRIT koneistaa suoraan minkä tahansa geometriayhdistelmän — solidit, pinnat, rautalangat, tai STL — joustavasti. Aloitus 100 % täydellisellä ja tarkalla kappalegeometrialla eliminoi lähes kaikki vaikeudet monimutkaisten kappaleiden ohjelmoinnista ja lyhentää ohjelmointiaikaa dramaattisesti.

Universaali Postprosessointi

ESPRITin universaali postprosessori luo tarvitsemaasi korkealaatuista G-koodia, jotta voit tehokkaasti hyödyntää työstökoneinvestointisi. ESPRITiin saat testatun toiminnallisuuden varustettuna täydellisellä kirjastolla esimääriteltyjä postprosessoreja. Lisäksi tehdassertifioidut postat ovat saatavilla lukuisille johtaville työstökonemerkeille. ESPRITin laadukas G-koodi tarkoittaa, että vietät enemmän aikaa koneistamassa kappaleita.

Dynaaminen Simulointi ja Verifiointi

ESPRITin nopea, tarkka ja luotettava dynaaminen solidi-verifiointi eliminoi kalliiden ”kuiva-ajojen” tarpeen NC-koneella. Saavutat luottamuksen koneistusprosessiisi vertaillessasi tarkasti renderöityä ”kuten suunniteltu” kappaletta ”kuten koneistettu” kappaleita vasten. Reaaliaikainen simulointi ja kokonaisvaltainen törmäystunnistus takaa, että jopa kaikkein monimutkaisimmat kappaleet koneistetaan oikein heti ensimmäisellä kerralla. ESPRITillä voit suorittaa simuloidun kappaleohjelman perinpohjaisen verifioinnin täydellisessä koneympäristössä: työstökone, kiinnittimet, aihio ja työkappale. Minimoi seisokkiaika, maksimoi tuotannon tehokkuus ja leikkaa koneistuskustannuksia.