Hyvä tiimi on hyvän palvelun perusta

Cron-Tek Oy on lastuaviin metallintyöstökoneisiin keskittynyt teknisen kaupan maahantuonti- ja myyntiyritys. Meillä on yli 35 vuoden kokemus työstökonemyynnistä, koneisiin liittyvien teknologioiden tuntemuksesta ja työstömenetelmistä. Teemme konsultoivaa myyntiä ja tarjoamme asiantuntevaa tietoa teknologiavaihtoehdoista investointinne tueksi.

Missiomme on palvella asiakkaitamme kattavasti lastuavien metallintyöstökoneiden toiminnassa; myymällä uusia kilpailukykyä parantavia metallintyöstökoneita ja oheislaitteita sekä kouluttamalla asiakkaidemme valmiuksia maksimoimaan toimittamiemme koneiden tuottavuuden ja lisäksi huoltamalla koneita säännöllisesti varmistaen niiden korkean käyttöasteen.

Toimimme koko Suomen alueella ja edustamme tunnettuja globaaleja tuotemerkkejä. Laadukas ja monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu tunnettujen brändien laitteista sekä niihin liittyvistä varusteista ja palveluista. Myymme lastuavia työstökoneita, automaatiota, lisälaitteita ja ohjelmistoja konepajojen erilaisiin tarpeisiin.

Vahvuutemme on kokonaisvaltainen elinkaaripalvelu ja pitkä asiantuntemus työstökoneteknologioista, koulutuksista, varaosista ja huoltopalveluista päämiestemme tuella.

Tuotantosi jatkuvuus on meille prioriteetti

_01

Elinkaariajattelu ja ennakointitaito

Pidämme koneesi tuotannossa, varmistaen niiden laaduntuottokyvyn sekä korkean käyttöasteen koko koneen elinkaaren ajan, monipuolisten palveluidemme tarjonnalla.

Ennakoiva kunnossapito ja määräaikaishuolto; sopimuspohjaiset huoltopalvelut varmistavat hyvän yhteistyön ja yhteisen päämäärän – toimintavarman koneen ilman yllättäviä vikakeikkoja. Ennakko- ja määräaikaishuoltojen tarkoituksena on vähentää tuotantokatkoksia varmistamalla koneen osien ja toimintojen kunto, jotka vaikuttavat suoraan koneistettavien kappaleiden laatuun. Ennakkohuollossa suoritetaan huoltovälikohtaiset huoltotoimenpiteet. Määräaikaishuollossa tehdään mittauksia laitteilla ja tiettyjä asioita varmistetaan aistinvaraisesti, joka vaatii kokemusta ja näkemystä.

_02

Mittaukset

Mittaukset ovat ratkaisevan tärkeitä ennaltaehkäisevässä kunnossapidossa, koska ne edistävät koneen optimaalista suorituskykyä ja laaduntuottoa. Mittaukset ovat osa ennakoivaa kunnossapitoamme, jolla varmistetaan koneen oikeanlainen toiminta ja varmistetaan, että toiminta-arvot ovat sallittujen toleranssien sisällä. Mittaamme koneen geometrian, karan värähtelyn, työkalukartion-/istukan leukojen lukitusvoimat sekä teemme tarvittaessa erikoismittaukset.

_03

Reagointikykyinen huoltopalvelu

Huollon asiakaspalvelu palvelee vikatilanteissa ja tarvittavien varaosien selvittämisessä. Vikatilanteissa on suositeltavaa sopia huoltokäynti samalla kerralla, jotta kone saadaan mahdollisimman nopeasti toimintakuntoon vian selvittämisen lisäksi.

Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus teknologioista, valmistajista, menetelmistä ja tarvittavista osista. Pitkät asiakassuhteet ja koneiden huoltohistorian tuntemus ja sen dokumentointi varmistavat hyvän yhteistyön.

_04

Kotimainen asennus- ja koulutustiimi

Crontekin oma asennus- ja koulutustiimi on vuosikymmenten ajan saanut asiakkailtaan kiitosta korkeasta ammattitaidostaan ja oikeasta asenteestaan.

Asennamme koneet valmistajien toimittamien mittauspöytäkirjojen tarkkuuksien mukaisesti ja varmistamme koneen toiminnallisuuden. Koneen käyttöönotto on meille hallittu prosessi.

Koneen käyttöönoton jälkeen, sopimuksen mukaisesti, koulutamme asiakkaidemme valmiuksia maksimoimaan toimittamiemme koneiden tuottavuutta.

Cron-Tek numeroina

Vuodesta 1906

_01

Ensimmäinen sorvi myytiin vuonna 1906.

Cron-Tek numeroina

1600+

_02

Yli 1600 asennettua konetta Suomeen.

Cron-Tek numeroina

100 %

_03

100 %:sti suomalaisomistuksessa oleva yhtiö

Cron-Tek numeroina

1260 m²

_04

Oma kiinteistö 1260 m² Helsingissä sisältäen näyttely-, varasto- ja toimistotilat.

Keskitymme 100% lastuaviin metallintyöstökoneisiin

Keskitymme lastuaviin metallintyöstökoneisiin ja niihin liittyviin teknologioihin. Näin toimien varmistamme osaamisemme korkean tason ja asiakkaidemme hyödyn.

_01

Parannamme kilpailukykyäsi

Ammattitaitoinen konemyyntitiimimme parantaa kilpailukykyäsi myymällä tarpeeseesi soveltuvan metallintyöstökoneen oheislaitteineen sekä niitä tukevat palvelut.

_02

Koneiden tuottavuuden maksimointi

Kattava koulutuspalvelumme tarjoama mahdollistaa toimittamiemme koneiden maksimaalisen tuottavuuden.

_03

Varmistamme korkean käyttöasteen

Monipuolisen palvelutarjontamme hyödyntäminen varmistaa koneidesi korkean käyttöasteen.