Studer S33 – 1600

S33 on CNC-ohjauttu yleispyöröhiomakone keskikokoisten työkappaleiden yksittäis- ja sarjatuotantoon. Sen kärkien välinen etäisyys on 1.600 mm ja keskiökorkeus 175 mm.

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 1 600 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 349 mm
X-akselin liike 370 mm
Z-akselin liike 1 750 mm
Ulko-/sisähiontaUlkohionta, Sisähionta
Koneen paino 12 000 kg

Pienistä suuriin työkappaleisiin. Yksittäiskappaleesta sarjatuotantoon. S33 on CNC-ohjauttu yleispyöröhiomakone keskikokoisten työkappaleiden yksittäis- ja sarjatuotantoon. Sen kärkien välinen etäisyys on 1.600 mm ja keskiökorkeus 175 mm. Suurin työkappaleen paino on 150kg.

Siirtyminen kärkien välissä hionnasta istukkatyöhon on erityisen helppoa tällä koneella. Uusi hiomapää kahdella moottorikaralla mahdollistaa entistä monimutkaisempien työkappaleen geometrioiden hiontamisen yhdellä kiinnityksellä. Koneen runko on valmistettu kiinteästä Granitan® S103 -materiaalista.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin