Studer S141-300

Studer S141 on reikähiomakone, joka soveltuu erityisen hyvin monimutkaisten työkappaleiden hiontaan erittäin kovista materiaaleista. Työkappaleen suurin pyörintähalkaisija on 400 mm ja työkappaleen enimmäispaino on 100 kg.

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 300 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 400 mm
X-akselin liike 425 mm
Z-akselin liike 500 mm
Ulko-/sisähiontaSisähionta
Koneen paino 7 000 kg

Studer S141 on reikähionkone, joka soveltuu erityisen hyvin monimutkaisten työkappaleiden hiontaan erittäin kovista materiaaleista. Työkappaleen suurin pyörintähalkaisija on 400 mm ja työkappaleen enimmäispaino on 100 kg.

Kone soveltuu erinomaisesti vetotyökalujen valmistukseen, erityisesti pakkausteollisuudessa, jossa pääasiassa käsitellään kovametaalia ja keramiikkaa. Koneessa on monia kehittyneitä teknisiä ominaisuuksia, kuten muun muassa vallankumouksellinen StuderGuide®-johderakenne, erittäin tarkat akselikäytöt lineaarisilla moottoreilla ja täysin automaattinen B-akseli suorakäytöllä.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin