Studer S121

S121 on universaali reiikähiomakone keskikokoisille työkappaleille yksittäis- ja piensarjatuotannossa. Työkappaleen pyörintähalkaisija on 400mm.

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 300 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 360 mm
X-akselin liike 350 mm
Z-akselin liike 350 mm
Ulko-/sisähiontaSisähionta
Koneen paino 4 400 kg

S121 on universaali reiikähiomakone keskikokoisille työkappaleille yksittäis- ja piensarjatuotannossa. Työkappaleen pyörintähalkaisija on 400mm .

Se on ihanteellinen kone istukan komponenttien sisä-, otsapinta- ja ulkohiontaan. S121:ssä on monia kehittyneitä teknisiä ominaisuuksia, kuten muun muassa vallankumouksellinen StuderGuide®-johderakenne, erittäin tarkat akselikäytöt lineaarimoottoreilla ja sisään kääntyvä timantointilaite.

Kohtuuhintainen yleiskone laajasti monenlaiseen sisäisiin hiontoihin. Vertaansa vailla oleva STUDER-tarkkuus perustuu Granitan®-runkoon ja StuderGuide®-ohjausjärjestelmään. Kehitetty hionnan, asennuksen ja huollon ergonomiaa silmällä pitäen.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin