Studer S110

Studer S110 koneen keskiökorkeus on 102 mm ja hiontapituus enintään 120 mm.

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 230 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 120 mm
X-akselin liike 370 mm
Z-akselin liike 200 mm
Ulko-/sisähiontaSisähionta
Koneen paino 2 600 kg

S110 on erittäin joustava reikähiomakone keskikokoisten työkappaleiden työstöön. Kompakti S110 on sisähiontaan erittäin hyvä valinta. Pienen asennustilan ansiosta se sopii mihin tahansa työpajaan. S110 voidaan konfiguroida erittäin joustavasti tarpeidesi mukaan, lisäten tuottavuutta.

Koneen kesökikorkeus on 102 mm ja hiontapituus enintään 120 mm. Jopa kolme lineaarisesti aseteltua hiomakaraa mahdollistavat ulkoisen ja sisäisen hionnan yhdellä kiinnityksellä. S110 on ihanteellinen kone yksittäisten komponenttien istukkamenetelmiin pienissä sarjoissa. Kustannustehokas ratkaisu erittäin tarkkaan automaattiseen hiontaan – saatavilla valinnaisella, täysin integroidulla automaattisella lataus- ja purkujärjestelmällä.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin