Studer S11

Studer S11 on tuotantoon tarkoitettu pyöröhiomakone pienille työkappaleille. Sen kärkien välinen etäisyys on 200 mm ja keskiökorkeus 125 mm

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 130 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 249 mm
X-akselin liike 210 mm
Z-akselin liike 210 mm
Ulko-/sisähiontaUlkohionta, Sisähionta
Koneen paino 2 300 kg

Studer S11 on tuotantoon tarkoitettu pyöröhiomakone pienille työkappaleille. Sen kärkien välinen etäisyys on 200 mm ja keskiökorkeus 125 mm ja sillä voidaan työstää työkappaleita, joiden paino on enintään 3 kg.

Tuotantopyöröhiomakone voidaan räätälöidä tarkasti halutun prosessin mukaan. Erittäin dynaamiset akselikäytöt, korkealaatuiset STUDER-ohjausjärjestelmät, lyhyet reaktioajat ja optimoidut liikeradat muodostavat S11:n perustan. Nopea hiontavaihtoehto (HSG) lisää tuottavuutta jopa 140 m/s kehänopeudella. Sen vaatima lattiapinta-ala on alle 1,8 m2, joten se on erittäin kompakti ja sopii mihin tahansa työpajaan.

Tilaa säästävä kone – alle 1,8 m2:n tilassa S11 työstää erittäin tehokkaasti ja luotettavasti halkaisijaltaan 500mm hiomalaikalla. S11 voidaan asentaa nopeasti ja helposti tärkeimpiin ominaisuuksiin sovitetun StuderWINfocus-ohjelmiston ansiosta. Voidaan myös helposti automatisoida integroidulla lataus-/ purkulaitteella.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin