Studer favoritCNC 650

Studer favoritCNC on yleispyöröhiomakone keskikokoisille työkappaleille yksittäis- ja sarjatuotannossa. Sen kärkien välinen etäisyys on 650 mm ja keskiökorkeus 175 mm.

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 680 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 349 mm
X-akselin liike 285 mm
Z-akselin liike 800 mm
Ulko-/sisähiontaUlkohionta, Sisähionta
Koneen paino 4 200 kg

Studer favoritCNC on yleispyöröhiomakone keskikokoisille työkappaleille yksittäis- ja sarjatuotannossa. Sen kärkien välinen etäisyys on 650 mm ja keskiökorkeus 175 mm. Se voi työstää työkappaleita, joiden enimmäispaino on 80 kg.

Se voidaan myöhemmin helposti mukauttaa muihin hiontatehtäviin käyttämällä erilaisia ​​lisävarustesarjoja, kuten prosessinaikaista mittausta, tasapainotusjärjestelmää, kosketusanturia ja pituusasemointia. Vankka Granitan® S103 konepohja muodostaa perustan pyöröhiomakoneelle, joka on varustettu korkealaatuisilla komponenteilla, mikä takaa maksimaalisen tarkkuuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden useiden vuosien ajan.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin