Studer favoritCNC 1000

Studer favoritCNC 1000 on yleispyöröhiomakone keskikokoisille työkappaleille yksittäisille kappaleille ja suurille sarjoille. Sen kärkien välinen etäisyys on 1.000 mm ja keskiökorkeus 175 mm.

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 680 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 349 mm
X-akselin liike 285 mm
Z-akselin liike 1 150 mm
Ulko-/sisähiontaUlkohionta, Sisähionta
Koneen paino 5 300 kg

Studer favoritCNC 1000 on yleispyöröhiomakone keskikokoisille työkappaleille yksittäisille kappaleille ja suurille sarjoille. Sen kärkien välinen etäisyys on 1.000 mm ja keskiökorkeus 175 mm. Se voi työstää työkappaleita, joiden enimmäispaino on 120 kg.

Se voidaan myöhemmin helposti mukauttaa muihin hiontatehtäviin käyttämällä erilaisia ​​lisävarustesarjoja, kuten prosessinaikaista mittausta, tasapainotusjärjestelmää, kosketusanturia ja pituusasemointia. Vankka Granitan® S103 konepohja muodostaa perustan pyöröhiomakoneelle, joka on varustettu korkealaatuisilla komponenteilla, mikä takaa maksimaalisen tarkkuuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden useiden vuosien ajan.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin