Studer favorit 1000

Favorit on CNC-yleispyöröhiomakone yksittäis- ja sarjatuotantoon

Tarkemmat tuotetiedot

Työkappaleen maksimipituus 1 000 mm
Työkappaleen maksimihalkaisija 349 mm
X-akselin liike 370 mm
Z-akselin liike 1 150 mm
Ulko-/sisähiontaUlkohionta, Sisähionta
Koneen paino 10 000 kg

Studer favorit 1000 on CNC-yleispyöröhiomakone lyhyiden ja pitkien työkappaleiden yksittäis- ja sarjatuotantoon. Sen kärkien välinen etäisyys on 1.000 mm ja kesökikorkeus 175 mm. Voidaan työstää maksimissaan 150 kg painoisia työkappaleita.

Pyöröhiomakonetta voidaan käyttää yleismenetelmissä ja StuderPictogrammingin ansiosta se on helppo ja nopea ohjelmoida. Granitan® S103 mineraalivalukoneen runko kompensoi suurelta osin lyhytaikaisia lämpötilanvaihteluita. Kone voidaan myöhemmin helposti mukauttaa muihin hiontatehtäviin käyttämällä erilaisia ​​lisävarustesarjoja, kuten prosessinaikaista mittausta, tasapainotusjärjestelmää, kosketusten havaitsemista ja pituusasemointia.

Tietoa valmistajasta: Studer

Sveitsi

Studer valmistaa pyöröhiomakoneita sekä sisä- että ulkopuoliseen hiontaan. Valikoimassa on niin yksittäiskappaleille ja piensarjoille soveltuvia, myös manuaalikäyttöisiä hiomakoneita kuin suursarjatuotantoon suunniteltuja CNC-pyöröhiomakoneita. Koneet soveltuvat pienille ja keskisuurille kappaleille, suurimman konemallin kärkiväli on 1.600 mm.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin