Kapp Niles KNG 350 expert

Kapp Niles KNG 350 expert on tarkoitettu käytettäväksi keskisuuressa ja suuressa mittakaavassa ulkoisten hammaspyöräkomponenttien sarjatuotannossa.

Tarkemmat tuotetiedot

Hammaspyörän päähalkaisija 350 mm
Työkappaleen maksimipituus 700 mm
Suurin moduuli 6
Hampaan leveys 400 mm
Suurin nousukulma 45 °
Hammaspyörän tyyppiUlkopuolinen

Kapp Niles KNG 350 expert perustuu kompaktiin, kokoonpano-optimoituun konekonseptiin ja on tarkoitettu käytettäväksi keskisuuressa ja suuressa ulkoisten hammaspyöräkomponenttien sarjatuotannossa. Integroitu työkappaleen käsittely varmistaa lyhyet kappaleenvaihtoajat ja pystyy käsittelemään sekä irtopyöriä että akseleita. Uusi toimiva ja ergonominen konerakenne yhdistettynä innovatiiviseen käyttäjäystävälliseen ”KN Grind”käyttöliittymään tukee käyttäjää hiontaprojektien asetuksen ja optimoinnin aikana. Tehokkaat teknologiavaihtoehdot yhdistettynä sovelluskohtaisiin kohdistus- ja mittaustoimintoihin mahdollistavat maksimaalisen tarkkuuden ja työkappaleen pintalaadun. NC-ohjattu asemointilaite mukautuu automaattisesti eri työkappaleisiin.

Tietoa valmistajasta: Kapp Niles

Saksa

Kapp Niles tarjoaa kattavan valikoiman koneita hammaspyörien viimeistelyyn. Se valmistaa profiili- ja vierintähiomakoneita hammaspyörille aina 8.000 mm halkaisijaan saakka.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin