Blohm Planomat XT 608

Joustavaa huipputeknologiaa tuotantoasi varten
  • _01C.O.R.E. OS käyttöliittymä
  • _02Erittäin tukeva valurautarunko
  • _03Vierintäjohteet kaikilla akseleilla
  • _04Rasvavoitelu johteille ja kuularuuveille

Tarkemmat tuotetiedot

Työpöydän koko 800 x 600 mm
X-akselin pituusliike 1 100 mm
Y-akselin pystyliike 800 mm
Z-akselin poikkiliike 560 mm
Hiomalaikan suurin halkaisija 400 mm
Työkappaleen suurin paino 800 kg
Koneen paino 7 500 kg

Suuremmat akselinopeudet, suuremmat kiihtyvyydet ja lisääntynyt laitteiston tukevuus – näiden tekijöiden yhdistelmä johtaa samanaikaisesti tuottavuuden kasvuun ja korkeampaan työkappaleiden laatuun. Nämä ominaisuudet luonnehtivat PLANOMAT XT:tä yleiskäyttöisenä, kestävänä ja tehokkaana taso- ja profiilihiomakoneena, joka perustuu johdonmukaisesti erittäin menestyneen PLANOMAT HP:n kokemukseen ja laatuun.

BLOHM on kehittänyt Planomat XT:n konesarjansa uusimpana versiona vastatakseen jokapäiväisen tuotannon erilaisiin vaatimuksiin ja joustaviin teknologisiin sovelluksiin. Laaja lisävarustevalikoima yhdistettynä PLANOMAT XT:n modulaariseen järjestelmään (koot 400 x 800 – 600 x 2000 mm) tekee tästä uudesta konesukupolvesta optimaalisen hiomakoneen.

PLANOMAT XT yhdistää useita tekniikoita samassa koneessa. Sitä voidaan käyttää edestakaisin ja syvähiontaan sekä nopeaan iskuhiontaan X-akselin lisävarusteena saatavan lineaarisen suorakäytön (LDA) avulla.

Tehokas, dynaaminen, erittäin tehokas: PLANOMAT XT tarjoaa parhaat olosuhteet sekä päivittäisen tuotannon korkeimpiin vaatimuksiin että joustavien teknisten sovellusten vaatimuksiin.

Tietoa valmistajasta: Blohm

Saksa

Blohmin tuotanto-ohjelmaan kuuluu vakiokoneita taso– ja profiilihiontaan niin pienille kuin suurille sarjoille sekä pitkälle räätälöityjä erikoiskoneita sarjatuotantoon. Blohm hiomakoneiden työalueet kattavat alueen 500mm x 200mm - 2.000mm x 600mm. Ohjausvaihtoehtoina ovat Blohm EasyProfile tai täysi CNC-ohjaus.

Valmistajan verkkosivuille

Voimmeko olla avuksi?

Kysymällä selviää

Petri Järvinen

Toimitusjohtaja

040-553 1820

Konemyyntitiimimme on valmiina auttamaan kaikissa koneitamme koskevissa kysymyksissä.

Pyydä lisätietoja sähköpostiin