Sorvit

CMZ CNC-sorvit

CMZ valmistaa vinojohteisia CNC-sorveja. Valikoima alkaa 2-akselisista perussorveista jatkuen aina 3-revolverisiin vastakarallisiin konemalleihin. Istukkakoko vaihtelee välillä 175mm - 500mm. Varusteluna koneisiin on saatavana vastakara, pyörivät työkalut ja Y-akseli. Suurin kärkiväli on 3.200mm. Koneet ovat myös varusteltavissa tukilaakerilla. Varusteisiin kuuluu myös CMZ:n omaa valmistetta oleva porttaali-laturi.

 

Colchester-Harrison sorvit

Tuotevalikoima koostuu Harrison kärki- ja NC-kärkisorveista sekä Colchester vinojohteisista CNC-sorveista. Harrison Alpha NC-sorvimallisarjassa kärkisorvin käytön helppous yhdistyy CNC-sorvin tuotanto-ominaisuuksiin. Alpha-sorveihin on saatavana myös pyörivät työkalut ja C-akseli. Vinojohteisten Colchester Tornado CNC-sorvien istukkakoot ovat välillä 125mm - 305mm.

 

Gurutzpe tasojohteiset sorvit

Gurutzpen tuotevalikoimaan kuuluvat suuret 2- ja 4-johteiset NC-sorvit. Suurin sorvaushalkaisija on 2.400 mm ja kärkiväli 24.000 mm. Gurutzpen 4-johderatkaisu mahdollistaa sorvauskelkan ajon tukilaakerin ja kärkipylkän ohi. Varustelista sisältää pyörivät työkalut, Y-akselin, ohjelmoitavat tukilaakerin satuloiden ja kärkipylkän siirron, kaksoiskelkkaratkaisut ja pitkien poratankojen käyttömahdollisuuden.

 

Hwacheon sorvit

Hwacheonin tuotevalikoimaan kuuluu yli 60 sorvimallia; vaaka- ja pystysorveja, 2-akselisista NC-sorveista aina 8-akselisiin sorvauskeskuksiin. Vaakasorvi Hi-Tech mallisarjan suurimmassa mallissa Hi-Tech 850:ssa suurin sorvaushalkaisija on 920mm ja suurin sorvauspituus 5.100mm. Pienimmässä pystysorvissa istukan koko on 250mm, suurimmassa pöydän halkaisija on 4.550mm. Pienimpiä pystysorveja saa myös kaksikaraisina versioina.

 

Takisawa CNC- ja monitoimisorvit

Takisawan tuotevalikoimaan kuuluvat vakio 2- ja 3-akseliset perussorvit istukkakoolla 150mm - 710mm. Takisawan tuotevalikoiman kärkeä edustaa monitoimisorvit, joissa on B-akselilla varustettu jyrsinkara, Y-akseli, vastakara ja alarevolveri.

 

Takisawa Taiwan CNC-sorvit

Taiwan Takisawan tuotevalikoma koostuu CNC-sorveista. Vinojohteisia, vaakakaraisia CNC-sorveja valmistetaan alkaen istukkakoosta 150mm aina LS-1100 mallin 1.000mm istukkaan. Sorvit saa varustettua vastakaralla, pyörivillä työkaluilla sekä Y-akselilla.

 

Tsugami CNC-pitkäsorvausautomaatit ja CNC-sorvit

Tsugamilta löytyy CNC-pitkäsorvausautomaatteja halkaisija-alueella 1- 38mm. Lukuisat varusteluoptiot mahdollistavat perinteisen pitkäsorvauksen lisäksi myös jyrsinnän, porauksen, kierteityksen ja kierteen virvelöinnin. Pitkäsorvausautomaattien lisäksi Tsugamin valikoimaan kuuluvat myös pienet CNC- ja monitoimisorvit.