MDCplus tuotannonvalvontaohjelmisto

Koneiden valvonta

Reaaliaikainen laitteiden käyttötilojen ja työnseisaussyiden valvonta lineaarisella kuvaajalla, taulukolla tai tuotantolaitoksen pohjakuvan avulla. Laitteiden data kerätään automaattisesti ja manuaalisesti syöttämällä. Suora yhteys CNC-ohjaimiin saadaan erikoistuneilla protokollilla (Fanuc, Heidenhain, Sinumerik, Haas, Mazak, Mitsubishi, Syntec, jne.) ja geneerisellä IIOT protokollalla

 

CNC-ohjelmien hallinta

NC-ohjelmien tallennus. DNC-kommunikointi (ETHERNET, USB, RS232, IFSP). Analysoi NC-ohjelmien käyttöä ja vertaa koodia standardiin.

 

Reaaliaikainen tuotannon valvonta

Tuotettujen osien ja hylkyjen valvonta. Teknologisten operaatioiden toteuttamisella asetettujen aikarajojen valvonta. Luo vuorotehtäviä, reittilistoja ja tilauksia. Luo raportteja tuotetuista osista, arvoidusta ajasta ja laske KPI, mukaan lukien OEE.

 

Seisonta-ajan hallinta

Lähetä aikatauluttamattomat (hätätapaus) korjaukset ja huollot. Aikatauluta huolto- ja korjaustoiminnot (MRO) työajan ja CNC-koneiden todellisten käyttötilojen perusteella. Hallitse aikataulutettujen korjausten suorittamista. Hallinnoi ja tallenna huolto- ja korjaushenkilöstön töitä. Hallinnoi huolto- ja korjaushankintoja. Tuki huolto- ja korjaustoimintojen dokumentoinnille. Vuorovaikutus ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa.